Duminică, 03 noiembrie 2013, începând cu orele 18:00 vă invităm alături de noi (Sediul bisericii: Blv. Iuliu Maniu, nr. 28, Timișoara) să ne rugăm împreună pentru BISERICA PERSECUTATĂ!

Foarte des suntem asaltaţi de tot felul de ştiri externe care înfăţişează cazuri de persecuţie, chiar de omoruri în rândul creştinilor. Motivul principal este credinţa lor în Isus Cristos. În statele africane, dar şi în cele asiatice au loc situaţii tot mai tragice din cauza intoleranţei religioase.

Dacă creştinii din Europa se bucură în mare parte de libertate religioasă, fraţii noştri din ţările musulmane (şi nu numai) se confruntă cu persecuţii crunte. Unii trăiesc ziua de azi ca şi cum ar fi ultima, deoarece ar putea fi omorâţi în orice moment. Există mulţi misionari şi slujitori evanghelici care îşi pun viaţa în pericol pentru a propovădui Evanghelia. Şi unii plătesc cu viaţa pentru această slujire. Alţii, în schimb, îşi practică convingerile creştine în mod secret, de teama de a nu fi omorâţi.

Ziua de 3 noiembrie a fost denumită „Ziua Internaţională de Rugăciune pentru Biserica Persecutată”. Ca Trup al lui Cristos, suntem conştienţi că fraţii noştri persecutaţi au nevoie de sprijin în rugăciune. Azi ei sunt persecutaţi, mâine noi am putea fi!

Biserica Harul te invită să te alături creştinilor care mijlocesc pentru Biserica ce se află în pline persecuţii. Rezervă-ţi un timp special în care să meditezi la cumplitele persecuţii care au loc la nivel mondial şi menţionează, în rugăciune, toate regiunile în care fraţii noştri plătesc cu viaţa pentru credinţa lor în Cristos. Conform Open Doors SUA, primele zece ţări cu cele mai crâncene persecuţii sunt: Coreea de Nord, Arabia Saudită, Afganistan, Irak, Somalia, Insulele Maldive, Mali, Iran, Yemen, Eritreea

RESURSE VIDEO  aici

MOTIVE SPECIFICE DE RUGĂCIUNE:

1. pentru creștinii persecutați

2. pentru pastorii persecutați

3. pentru copiii persecutați

4. pentru femeile persecutate

5. pentru comunitățile persecutate

 

sursa: www.stiricrestine.ro

 

Tagged with:
 

Leave a Reply

}