Stimați cititori,

întrucât astăzi pe site-ul Comunității Baptiste Timişoara (www.baptist-tm.ro) au fost publicate deciziile Comitetului Comunității din data de 23 iunie cu privire la Biserica Baptistă Germană, ne vedem nevoiți să publicăm Comunicatul integral, întrucât considerăm că în mod intenționat au fost omise anumite decizii. Vă lăsăm pe dumneavoastră să judecați dacă este normal atunci când se transmite un mesaj oficial, acel mesaj să fie trunchiat?!

Redăm mai jos conținutul comunicatului:

CĂTRE

Biserica Creștină Baptistă Germană, Timișoara

 

Iubiți frați,

Fie ca binecuvântarea lui Dumnezeu să vă însoțească pe dumneavoastră și biserica în care Dumnezeu v-a așezat să vă închinați și să slujiți.

Ca urmare a analizării situației  de criză din Biserica Creștină Baptistă Germană, generată de refuzul constant al Bisericii Creștine Baptiste Germane de a pune în aplicare hotărârile Comunității Bisericilor Creștine Baptiste Timișoara și a Uniunii Bisericilor Baptiste din România, Comitetul de conducere al Comunității Bisericilor Creștine Baptiste Timișoara, în ședința din 23 Iunie 2016, a hotărât în unanimitate următoarele:

1. Fratele Damian Vidoni nu mai este recunoscut ca și reprezentant al Bisericii Creștine Baptiste Germane. Atitudinea de iresponsabilitate și de sfidare a fratelui Damian Vidoni în raport cu conducerea Comunității îl descalifică pentru a mai reprezenta Biserica Creștină Baptistă Germană  din Timișoara în raport cu Comunitatea Bisericilor Creștine Baptiste Timișoara.

2. Fratele Samuel Tuțac, președintele Comunității Bisericilor Creștine Baptiste Timișoara, în baza art. 30 pct. (4) din Statutul de organizare și funcționare al Cultului Creștin Baptist din România, a fost delegat pentru a convoca Adunarea Generală a Bisericii Creștine Baptiste Germane pentru data de 17 Iulie 2016, ora 10.00.

În continuare ne manifestăm deschiderea pentru o întâlnire cu Comitetul Bisericii Creștine Baptiste Germane pentru a depăși această situație de criză.

Cu dragoste frățească,

Președinte,                                  Secretar,

Pastor Samuel Tuțac     Pastor Florin Iosub

20160626_184330

 

 

3 Responses to Comunicatul INTEGRAL al Comunității Baptiste Timişoara cu privire la situația din Biserica Baptistă Germană Timişoara

  1. […] 7 iulie 2016 Biserica Germană: Comunicatul INTEGRAL al Comunității Baptiste Timişoara cu privire la situația din Biserica Bapti… […]

  2. […] Generale invocând o situație de criză în Biserica Germană (vezi Comunicatul Comunității http://harul-tm.ro/comunicatul-integral-al-comunitatii-baptiste-timisoara-cu-privire-la-situatia-din… și Dreptul la replică al […]

}