FII PARTENER CU NOI

 Puteţi fii parteneri cu noi susţinându-ne în rugăciune! Iată câteva motive speciale de rugăciune:

MOTIVE DE RUGĂCIUNE:

  • Pentru unitatea şi creşterea spirituală a tuturor membrilor bisericii
  • Pentru pastorul bisericii şi echipa de slujire ca Dumnezeu să îi ajute să îşi împlinească slujba la care El i-a chemat cu credincioşie, cu responsabilitate şi umilinţă
  • Pentru oamenii din cartierele IosefinCalea Şagului şi Dâmboviţa ca Dumnezeu să îi cerceteze ca fiecare să ajungă să împlinească Cuvântul lui Dumnezeu
  • Pentru ca Dumnezeu să binecuvinteze biserica noastră cu resurse financiare pentru susţinerea proiectelor în derulare şi a celor viitoare

Puteţi fii parteneri cu noi şi susţinând financiar proiectele bisericii noastre făcând o donaţie. De asemenea vă rugăm să specificati, dacă e cazul, şi proiectul în care doriţi ca banii dumneavoastră să fie direcţionaţi.

NEVOI SPECIALE:

–         Staţie (boxe, microfoane, mixer) – REALIZAT

–         Orga/Pian – REALIZAT

–         Chitară acustică  - REALIZAT

–         Chitară bass – REALIZAT

–         Laptop

–         Microbuz

–         Site (hosting şi administrare)

–         Aparat foto ~

–         Camera video  – REALIZAT

–         Buletin duminical

Donaţii în cont: BRD – Groupe Société Générale Timişoara

Cont lei: IBAN: RO09 BRDE 360S V819 9366 3600

Orice donaţie este binevenită! Vă mulţumim tuturor acelora care aţi investit încredere în biserica noastrăDumnezeu să vă răsplătească jertfa!


Declaratia 230 – DONEAZĂ 2% DIN IMPOZIT

Ştiaţi că în Codul Fiscal există o prevedere prin care puteți să redirecționați 2% din impozitul pe venit către o entitate nonprofit (organizație non-guvernamentală) sau unitate de cult, care servește o cauză dragă dumneavoastră? Dacă nu folosiți această opțiune, suma respectivă rămâne să fie încasată și gestionată de stat.

Dacă intenționați să direcționați 2% din impozitul dumneavoastră dar nu v-ați decis către cine, vă sugerăm să alegeți BISERICA CREŞTINĂ BAPTISTĂ GERMANĂ TIMIŞOARA!

PASUL 1 _______________________________________________

Descarcă formularul precompletat cu datele bisericii noastre

Persoane fizice: Declaratia 230  

Persoane juridice: DECLARAȚIA 200

Anul: 2018 (anul anterior, pentru care deja s-a plătit impozitul)

Denumire unitate de cult: BISERICA CREŞTINĂ BAPTISTĂ “GERMANĂ” TIMIŞOARA

Cod de identificare fiscală: 9614853

Cont bancar (IBAN)RO09 BRDE 360S V819 9366 3600

PASUL 2 _______________________________________________

Completează-l cu datele tale personale şi semnătura.

Formularele au deja completate datele Bisericii Creştine Baptiste Germane.

Trebuie să înscrieti, la cap. I, cu majuscule, datele personale (nume, inițiala tatălui, prenume, CNP, adresă de domiciliu), apoi semnați și dataţi. La mențiunea “Suma” nu este necesară completarea; organul  fiscal va calcula și vira suma admisă, conform legii.

PASUL 3 _______________________________________________

Depune formularul sau trimite-l prin poştă cu scrisoare recomandată la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii de domiciliu.

Adresele sediilor teritoriale ale Administraţiilor Finanţelor Publice: pentru Timişoara  click aici. Pentru celelalte localităţi ale ţării click aici.

Depuneți personal formularul 230 completat de dvs. la registratura administrației financiare de care aparțineți (unde aveți domiciliul sau unde locuiți efectiv), până la data de 25 martie 2019 (data înregistrării sau a poştei!). Dacă sunteţi din Timişoara şi doriţi să ajutaţi strângând formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc., noi ne oferim să le luăm de la d-voastră şi să le depunem/trimitem noi la/către Administraţia Finanţelor Publice; pentru aceasta vă rugăm să ne contactaţi la numărul: 0735.77 58 77, d-nul Marius Cimpoae.

Formularul se completează în două exemplare:

- Originalul se depune la:

– organul fiscal în a cărui rază teritorială contribuabilul are adresa unde își are domiciliul, potrivit legii sau adresa unde locuiește efectiv, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România.

– organul fiscal în a cărui rază teritorială se află sursa de venit, pentru ceilalți contribuabili persoane fizice.

- Copia se păstrează de către contribuabil sau de către împuternicitul acestuia. 

Vă mulţumim pentru ajutor! Dumnezeu să vă răsplătească!

 

 

Comments are closed.

}