Începe primăvara, anotimpul renașterii! O primăvară pentru natură și una pentru suflet! În multe biserici evanghelice, aceasta este perioada în care sunt organizate întâlniri speciale de proclamare a Evangheliei și de închinare. Și la Biserica Baptistă Germană din Timișoara, primăvara începe cu… Dumnezeu! Cu această dorință în inima noastră și cu acest îndemn pentru voi toți, vă invităm împreună cu noi în fiecare duminică seara a lunii martie pentru a ne apropia de Dumnezeu prin Scriptură, prin rugăciune și închinare.

Prima întâlnire va avea loc duminică, 05 martie 2017, începând cu orele 18:00 când împreună cu noi vor fi pastorul Gabi Izsak  și familia Florin și Karina Tafta.

Fr. Gabi Izsak slujește la Biserica Penticostală „Gloria” Arad (Bujac), dar de curând a fost ales pastor coordonator la Biserica Penticostală Română “PHILADELPHIA” Melbourne, Australia unde urmează să se mute cu familia anul acesta.

Dacă nu veți putea fi practic acolo, vă invităm să ne urmăriți în direct la adresa www.harul-tm.ro/live

Afis martie

“Dacă doar pentru o singură zi, fără rezerve şi cu hotărâre ne-am lăsa conduşi de Isus ascultând ordinele sale, vom fi uimiţi de tot ceea ce ne poate rezerva o singură zi”. (Oswald Chambers)

“Nu ceea ce facem contează, ci ceea ce suveranul Dumnezeu alege să facă prin noi. Dumnezeu nu doreşte succesul nostru; El ne vrea pe noi. În acelaşi fel, El nu aşteaptă realizările noastre, ci ne cere ascultarea”.

“Ascultarea (de Dumnezeu) este cheia ce deschide uşa fiecărei experienţe spirituale profunde” Dorothy Kerin

J.C.Ryle – adaptat: “Să fie clar, odată pentru totdeauna, că legătura pe care o avem cu o biserică bună, cu strămoşii noştri credincioşi, nu reprezintă nicidecum dovada mântuirii noastre prezente. Nouă ne trebuie mai mult decât nişte legături tradiţionale cu Creştinismul. Nouă ne trebuie o legătură personală cu Hristos şi să fim altoiţi la El prin credinţă. Trebuie să cunoaştem personal şi pe viu legătura cu Duhul Sfânt şi lucrarea Sa în inimile noastre. “Apartenenţa” şi calitatea de “membru” sunt noţiuni rafinate şi cauze vrednice de dispute partinice. Dar ele nu ne vor scăpa sufletul de “mânia viitoare”, şi nu ne vor inspira îndrăzneală în ziua judecăţii”.

Sursa citatelor: www.rcrwebsite.com

One Response to Pastorul Gabi Izsak și familia Florin și Karina Tafta la Biserica Baptistă Germană Timișoara. Primăvara începe cu …Dumnezeu! – tema serviciilor de evanghelizare din luna martie

}