Duminică, 8 octombrie 2017, ora 10:00, vă invităm să participaţi la serviciul special de rugăciune pentru binecuvântarea micuţului Otniel-Marius Cimpoae. Familia Cimpoae vine înaintea lui Dumnezeu şi a bisericii pentru binecuvântarea băiețelului lor. Fie ca Dumnezeu să binecuvinteze toate familiile bisericii şi copilaşii care se nasc în cadrul acestor familii!

Vă aşteptăm cu drag!

IMG-20170923-WA0000

BINECUVÂNTAREA COPIILOR

Biserica Creştină Baptistă oficiază binecuvântarea copiilor. Ea constituie încredinţarea copilului pe braţul Domnului. Binecuvântarea copiilor este un act simbolic când părinţii aduc pentru prima dată copiii lor în Casa Domnului şi-i dedică Lui angajându-se ca să-i crească în frica de Domnul. Copiii „sunt o moştenire de la Domnul, rodul pântecelui este o răsplată de la El” (Psalmul 127:3). Copiii, deci sunt un dar de la Domnul fiind încredinţaţi părinţilor. Binecuvântarea copiilor nu este un ritual religios, doar un moment în cadrul unui serviciu divin care semnifică angajamentul părinţilor de a face faţă responsabilităţii lor ca şi părinţi. La binecuvântare nu doar părinţii, dar şi biserica se angajează în creşterea copiilor în frica de Domnul, spre slava Lui.
„I-au adus şi nişte copilaşi, ca să Se atingă de ei. Dar ucenicii, când au văzut lucrul acesta, au certat pe aceia care-i aduceau. Isus a chemat la Sine pe copilaşi, şi a zis: “Lăsaţi copilaşii să vină la Mine, şi nu-i opriţi; căci Împărăţia lui Dumnezeu este a unora ca ei. Adevărat vă spun că, oricine nu va primi Împărăţia lui Dumnezeu ca un copilaş, cu nici un chip nu va intra în ea.”      Luca 18:15-17

Domnul a vorbit lui Moise, şi a zis:
“Vorbeşte lui Aaron şi fiilor lui, şi spune-le: ,Aşa să binecuvântaţi pe copiii lui Israel, şi să le ziceţi:
Domnul să te binecuvânteze, şi să te păzească!
Domnul să facă să lumineze Faţa Lui peste tine, şi să Se îndure de tine!
Domnul să-Şi înalţe Faţa peste tine, şi să-ţi dea pacea!
Astfel să pună Numele Meu peste copiii lui Israel, şi Eu îi voi binecuvânta.”
Numeri 6:22-27

Comments are closed.

}